Sunday, June 26, 2016

Lampin Kain Dewasa untuk Warga Emas

Nenek Min dah berumur 80-an, alhamdulillah, tak de sakit2 teruk, setakat sakit2 urat, lemah2 lutut itu sahaja. Berkat mengamalkan ulam-ulaman agaknya.

Nak raya ni, biasa Nek Min enggan ikut kami beraya, hanya tinggal di rumah sahaja. Kasihan Nek Min cuma tunggu orang datang melawat, anaknya hanya seorang. Bila tanya Kak Ila ( anak Nek Min) kenapa Nek Min tak nak keluar beraya?

Kak Ila kata Nek Min jalan tak berapa laju, lutut sakit, perlukan tandas duduk. Nek Min takut kalau pergi beraya, rasa nak buang air, Nek Min tak dapat tunggu lama. Nek Min takut bocor... terkencing.. Nek Min malu....

Err.. kasihan Nek Min, begitu rupanya.

Tahun ini... saya bawakan hadiah untuk Nek Min..

Lampin kain dewasa, dengan ni Nek Min dah boleh keluar beraya! Nek min tak suka pakai yang pakai buang, yang plastik tu, sebab melecet dan mudah tertanggal gamnya, kalau nak pakai selalu macam membazir je padahal Nek Min boleh je pergi toilet, cuma slow jer.

Lampin kain dewasa, insertnya menyerap dengan bagus, kalau Nek Min terkucil, dah tak malu dah, nanti jumpa toilet yang elok Nek Min tukarlah.


Sebab guna button, boleh adjust size Nek Min, tak perlu ukur size dulu sebelum bali. Lagipun bila guna butang lebih kemas dan terjamin.


Nek Min SUKAAAAA... sangat. TQ Qissara!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pakej 3 helai RM120 free post . Order sini>> http://goo.gl/QUeeaC
Biasa CD ini dibeli untuk pesakit stroke yang terlantar, untuk OKU dewasa, untuk warga emas semasa travel (banyak toilet yang tidak mesra warga emas, malahan bahaya seperti gelap, terlalu sempit mahupun licin) .
Warna emas juga sukar menahan untuk ke toilet dengan jangka masa lama, maka boleh pakai adult CD untuk masa2 emergency dan mengelakkan insiden memalukan

No comments:

Post a Comment

Support Qissara by Leaving Good Comments