Tuesday, October 27, 2015

Jana Pendapatan Lumayan Sebagai Agen Borong.

Qissara lahir dari keprihatinan kami agar ibu-ibu boleh memiliki pakaian muslimah yang sesuai buat ibu MENYUSU dan MENGANDUNG. Mampu milik, mudah dipakai, selesa sepanjang masa.

Trendy in Modesty - Ibu-ibu mahu berpakaian manis sopan pada pandangan mata. Menjaga keterampilan sebagai seorang muslimah dengan cara yang simple dan sederhana.

Affordable REAL muslimah maternity ang nursing attire!




Cara-cara menjadi AGEN BORONG

BELIAN PERTAMA: 40 helai -Diskaun Sehingga 40%
MINIMA 1 MODAL ST TIME: sekitar RM1000- 1500 keatas (mengikut jenis item dipilih)
Selepas itu anda boleh membeli dengan HARGA BORONG walaupun 1 helai!


KELEBIHAN MENJADI AGEN QISSARA.COM

  • Kami akan promosi anda DI FB. Cara promosi kami:
    • Pinned post list agen di FB Qissara Exclusive
    • Memasukkan promo bagi pelanggan yang mahu COD/ beli offline dalam post berbayar (FB Adverts)

  • Update terkini Stok Baru Via Whatsapp (secara broadcast), kami tidak membuat group whatsapp agar anda tidak mendapat pelbagai mesej yang tidak diperlukan, kami hanya update info penting.
  • Update Stok terbaru juga dilakukan via email melalui qissara.com
  • Komisyen lumayan sehingga 40%
  • Penukaran stock dibenarkan (tukar stock lama DGN stock baru semasa anda restock barang). Untuk tukar, pulang 1 ambil 2 (1 tukar 1 beli).
    #valid untuk stok dalam tempoh 2 bulan dari tarikh belian.
  • Diskaun sehingga 40% sepanjang anda menjadi Agen Borong (tiada jumlah minima) penghantaran dan anda dengan urusan jual beli hanya sebagai kepada AGEN (bukan dropship style)
  • AGEN juga boleh mendapatkan stok secara DROPSHIP jika tiada stok ditangan dan ingin kami pos direct kepada pelanggan agen. (Mudah anda boleh target both offline dan online customer)~harga mengikut harga agen dropship.


SYARAT2 AGEN

Pemilihan stok MESTI dari website QISSARA.COM (MUDAH JE, IKUTI PANDUAN DIBAWAH, ATAU KAMI SEDIA MEMBANTU) atau jika anda beli dengan HQ kami di Putra Heights, Subang Jaya.

Jumlah belian terkumpul selama 4 bulan : 40  helai  baju / seluar / pakaian / TUDUNG brand Qissara.  Dikira SETIAP April> Ogos> Disember.

Agen Digugurkan Dari Senarai Agen Apabila
  • Tidak memenuhi syarat2 sifu agen
  • Kami dari mendapat aduan pelanggan sifu agen secara jujur ​​dan tidak menjalankan perniagaan amanah, tidak mahu menerima walk in / COD. 


SIAPA PATUT JOIN?

Yang sedang biz, ada butik, kedai, atau boleh terima pelanggan datang rumah, mahu tambah produk jualan, atau mahu pergi lebih jauh dalam perniagaan, boleh menjadi SIFU AGEN kami dengan risiko yang sangat rendah.

Cara Order

1. Kunjungi Qissara.com untuk pilih item2 dikehendaki.


2. Buat Pilihan Anda  Panduan: http://qissara.com/FAQs.aspx   

3. Pilih MANUAL PAYMENT semasa check out. 
Check out sehingga anda mendapat email 'Waiting For Payment' beserta akaun bank >> jangan buat apa2 bayaran lagi.

Hubungi kami di 
4. bettermoms@gmail.com atau 
Whatsapp 0166294830 untuk anda inform order, 
kami akan kirakan harga selepas diskaun secara manual.

ITEM Dibuka UNTUK BORONG
Baju Kurung (Brand Qissara Sahaja):  KLIK DI SINI  >> 40%
Baju Jubah (Brand Qissara Sahaja):  KLIK SINI >> 30% 
Baju Inner Nursing: KLIK SINI >> 30% 
Baju Jubah Seluar : Coming soon...
Tops / Blouse (Brand Qissara Sahaja): KLIK DI SINI  >>40%
Bottoms / seluar / skirt (Brand Qissara Sahaja): KLIK DI SINI  >> 40%

Belum yakin?. >>  Testimoni. 

Pertanyaan lanjut e-mel Kepada: bettermoms@gmail.com. 
atau whatsapp 011- 3904 9495

TAMBAHAN KEPADA yang MENCARI PLATFORM PERNIAGAAN ONLINE: 

Mencari platform mengembangkan Perniagaan Untuk Yang Mudah ANDA  Online?  Menguruskan the dropshipper?  KLIK sini. Platform mengembangkan Perniagaan Yang Terbaik Untuk Anda DENGAN mengambil dropshipper, kerana Anda Anda Boleh Memantau Prestasi dropshipper DENGAN Mudah walaupun mempunyai beratus2 the dropshipper. 


Friday, October 23, 2015

Latest Reseller Terms : JUNE 2016

JOM KAMI BANTU ANDA JANA PENDAPATAN SAMPINGAN

Meniaga? Tapi saya dah ada kerja tetap. Banyak ke dapat kalau jual barang? Ada orang nak beli ke?

Haaa.... kalau tak cuba rugi. Tak cuba dengan QISSARA LAGI RUGI!

Kenapa nak jadi reseller kami?

 Tak ada yuran----------> paling penting untuk beginner.
 Komisyen antara 10-25%

 Syarat kekal dropship hanya belian 1x sebulan--> mudahnyer!
 Boleh beli untuk diri sendiri. Kalau jual pada kawan2 dapat tambah pendapatan.


Syarat2 menjadi DROPSHIPPER KAMI
# Ada online banking
# Mahu belajar. Semua order dropshipper melalui web qissara.com, jangan risau, kami akan ajar, lebih mudah, lebih selamat.

Ok, rasa selesa dengan terma2 kami diatas? Rasa bersemangat untuk mula?
Klik SINI >>> http://qissara.com/BeOurReseller.aspx untuk daftar sebagai reseller

Jika tak klik tak keluar linknya, boleh ke qissara.com untuk register to become reseller. 
Jika guna komputer bahagian atas kanan. 
Jika guna handphone ada butang drop-menu bahagian kiri atas. Cari link 'BE OUR RESELLER' dan register. 

Syarat kekal jadi reseller kami mudah sahaja:

Minima jualan 1x.

Contoh:
January : Register as reseller di qissara.com

---> jualan januari RM10 (asal ada jualan, akan kekal jd reseller, x kisah nilai)
---> jualan februari RM150 ---> lebih RM100--->bulan mac akan naik ranking jadi reseller star, komisyan boleh mencapai 25%
---> jika bulan mac jualan kekal lebih RM100, komisyen kekal banyak sehingga 25%
---> jika bulan mac jualan kurang RM100, turun semula komisyen dalam 10% kebawah, tapi still jd reseller, apabila jualan lebih RM100 kami akan naikkan kembali komisyen pada bulan berikutnya.

Tiada jualan selama satu bulan, automatik terkeluar tapi anda boleh register semula jika mahu.

Kenapa nak jadi Reseller / Dropshipper kami?

1. Tiada yuran
2. Minima belian 1x je sebulan
3. Good customer servis, mudah anda deal dengan pelanggan
4. Mudah secure order pelanggan, book guna qissara.com je
5. Banyak cara untuk bayar di qissara.com, manual, online dari maybank, CIMB, Affin bank etc, atau kredit card
6. Reseller boleh mengetahui BALANCE QUANTITY melalui Qissara.com (bila dah register jadi reseller), mudah nak rancang sales etc.
7. Komisyen lumayan 10-25% bergantung kepada barangan.
8. Email update akan sentiasa dihantar from time to time.

FAQ new reseller

1. Harga mana patut saya letak?
Boleh ikut harga di website atau boleh letak harga sendiri dan buat promosi sendiri.

2. Berapa komisyen saya akan dapat?
Selepas sy confirmkan status reseller, anda akan dapat view harga reseller dimana hampir semua lebih murah 10-25%. Harga itu yang anda perlu bayar kepada qissara.com. Selebihnya adalah komisyen anda.

3. Siapa akan lakukan pengeposan kepada pelanggan?
Qissara.com akan lakukan pengeposan, semasa order, anda hanya perlu masukkan alamat pelanggan anda.

4. Berapa kos pos saya nak caj pada pelanggan?
Kos pos bergantung pada berat dan size. Cara nak check, anda pilih barang yang dikehendaki, proceed to check out. Anda akan dapat view kos pos yang dikira secara automatik selepas itu.

OK, Saya ucapkan selamat maju jaya!
Terima Kasih.

Wednesday, October 21, 2015

Sabun 100% Organik Yang Best

Aku jarang nak guna produk homemade. Bukan sengaja pandang rendah.. tapi aku pernah try beberapa produk mandian homemade.. mainly sabun-sabun homemade yang aku beli masa flea market..

Aku rasa teruja nak try sebab macam best je, specially homemade handmade, tapi bila aku try, tak dapat menandingi favourite aku, mandian dari bodyshop.

So dah few years aku tak beli sabun handmade, memang stick to bodyshop, sari ayu scrub

Tetiba aku terjumpa sabun ni...

Aku tetiba tergerak hati nak cuba... Yang membuatkan aku tergerak hati sebab in my family ada ahli keluarga yang ada masalah alahan, gatal2 kulit dan kulit sensitif. Dah nama kulit sensitif, kadang jadi, kadang elok. Kekadang naik je, sebab tak dapat dikesan. Ye lah.. kadang2 dengan environment pun boleh jadi alahan. 

So kitaorang dah sampai tahap redha, ko nak naik..naik le.. ko nak hilang..hilang ler

PENGALAMAN MENGGUNAKAN SABUN AL- ANAS

First, aku try sama ada sabun ni memudaratkan kulit aku ke tak. Aku punya kulit muka sansitif , jika salah pakai produk boleh bengkak satu muka. Dengan lafaz bismillah.. dengan beraninya aku tenyeh kat muka.. HAAAA... selamat tak allegik etc...

Testi banyak cakap kulit jadi licin, jerawat kurang. Aku tak teruskan pakai kat muka sebab kulit aku memang jenis kering, hari tu lepas aku pakai sabun kat muka cecepat aku sapu moisturiser.  Kulit aku pun tak de jerawat nak try lebih lanjut. Kalau korang kulit berminyak rasa memang ok je. 

Bahan dia memang 100% organik, jadi aku tak expect lepas mandi wangi macam aku pakai bodyshop. TAPI... AKU JATUH CINTA dengan sabun ni! Masa mandi tu memang bau limau purut, and ada kasar2 limau purut dalam sabun ni, yang bila lepas balik kerja penat2, peluh2 berminyak.. korang sental dengan sabun ni BEST SANGAT, syiok wooo.... Yang ni diakui oleh my hubby sendiri. My hubby ni memang style conservative sket.. kalau boleh dia nak pakai dettol je, tak mau yang lain.. I beli yang mahal2 bodyshop etc kat dia, dettol jugak dia cari..TAPI sejak ada sabun ni, dia terus capat sabun ni.. maybe sebab SYIOKKK sental..hehe.. kalau nak tau feelingnya korang try beli satu kat qissara.com eh.

Bau limau purut asli masa mandi, actually a destressing therapy, Apa yang buat aku rasa lain sangat pakai sabun ni sebab aku rasa relax.. relax sangat... rasa segala penat lelah seharian di PPUM tu lega. Dulu kekadang penat sangat dan balik lewat dengan baju kerja aku terus terlena. HARI INI .. aku terlena juga.. tapi bangun balik teringat bestnya sabun limau purut ni, mandi2..sental2.. keluar toilet fresh sampai boleh buat entry blog ni..hehe. Jadi kalau korang yang rasa penat... lesu... stress... mai cuba seketul!

Banyak testimoni pasal eczema and jerawat. Baca kat sini eh >>> KLIK SINI <<<

So far my hubby kulit sensitif dan senang naik alahan juga, tapi dengan sabun ni ... so far tak de problem... baru try 3 hari.. insyaAllah long term akan diupdate ya :)