Saturday, August 8, 2015

The Best Palazzo ( Maternity Friendly)

Palazzo by qissara.com , semua orang perlu cuba tau. Kami bawakan khas untuk ibu2 semasa mengandung dan juga semasa tak mengandung. How come it is so flexible?
Ciri-ciri istimewa kain milk silk sendiri yang sangat stretchable. Cutting yang memberi peluang kepada pembesaran perut tapi tak besar of menggelebeh dipakai bila perut anda dah slim melim. Pinggang datang dengan adjustable button, boleh adjust pinggang. 
Susah nak dapat palazzo maternity yang ngam, kerana size perut membesar dengan pantas masa preggy, dan lepas tu mengecil dengan pantas juga. Untuk menjimatkan wang, kami design seluar ini supaya boleh dipakai semasa preggy dan selepas preggy. Panduan mengukur size anda seperti dibawah. How to measure the size? You can measure from where your preference of wearing. If you want to wear from top of tummy below the bustline, then start measuring from there. However we suggest to measure from middle of tummy, as our palazzo specially made with wide waist circumference and highly stretchable milk silk material. After pregnancy, the waist can easily be adjusted with button prepared at elastic band of waist.Bagaimana mengukur saiz anda? Anda boleh mengukur dari aras kesukaan anda semasa pemakaian, contohnya jika anda memakai diatas perut dibawah garisan dada. Bagaimanapun cadangan kami anda memakai dari bahagian tengah perut, kerana palazzo kami dibuat khas dengan pinggang berukuran besar dan kain milk silk yang sangat stretchable. Selepas bersalin, saiz pinggang boleh diubah dengan butang yang kami sediakan dibahagian pinggang, tak perlu hantar kepada tukang jahit.  Sangat mudah :)


Nak lihat pilihan warna, dan carta size? BOLEH KLIK SINI 

OK, THANKS :)

No comments:

Post a Comment

Support Qissara by Leaving Good Comments