Sunday, March 1, 2015

Chatuchak Market and It's Halal Food

This is a MUST GO place. Walaupun baca review, kata this one hot stuffy place, tapi masa time saya pergi ni weather just nice, I think. Memang panas, tapi panasnya tak memerit macam di Malaysia.


                                     

Masa kat kedai ni memang hajat nak cari Fake watch..haha

Jalan2 jumpa satu sign mengatakan ada muslim food, selama ni masa survey kami tau satu tempat je, yg ni kami 'terjumpa'


Tapi tak tau okay ke tak sebab masa pergi , kedainya baru nak buka.

Lagi satu yang ni, 'Saman Islam'
Tak tahulah apa maksudnya dalam bahasa thailand

Tapi aku rasa kedai ni overprice sikit, maybe sbb dia established halal food stall in tourism area..huhu..


Lokasi nak ke Saman Islam :


Kedainya sebelah je dengan clock tower ni : 


Tak lepas peluang beli sabun aromaterapi, yer aku pakai baju qissara, suka sbb mudah jaga tak mudah kedut, hehe


Adios, bye

No comments:

Post a Comment

Support Qissara by Leaving Good Comments