Wednesday, February 11, 2015

Trendy In Modesty ~ True Muslimah Nursing Design

Alhamdulillah, now we are moving forward. Sekarang dah buat photoshoot untuk produk kami.
**grrr..lambat ketinggalan keretapi, orang lain dah lama buat photoshoot** haha

Kenapa kami delay nak buat photoshoot?
Banyak consideration, perkara yang paling utama yang difikirkan takut bila photoshoot macam mempamerkan tubuh badan wanita. Perkara yang paling difikirkan.. dan ditimbang tara. Tapi customer juga nak lihat rupa baju bila dipakai, macam mana, labuh ke? kembang tang mana, cutting macam mana etc...

Pikir punya pikir decide buat photoshoot dengan carian model yang bergaya sopan, yang paling penting cari photographer dan studio yang bergaya sopan dan biasa buat shooting produk muslimah, takut salah pilih nanti buat shooting ala-ala menggoda sangat haru biru.

Survey2 kami jumpa White Lens Studio .
Nampak beberapa koleksi photoshootnya memang rasa berkenan sangat.
















Nilah photoshoot sulung kami, hasil White lens Studio, cantik kan? dan seperti yang nak, gaya sopan, tudung labuh elok.

Memang pesan pun dengan En Harezad, owner studio cakap nak yang sopan-sopan. Hehe.. orang dah biasa faham la.

Suka servis White Lens Studio
#mudah berurusan dan berkomunikasi, tanya apa je jawab
#paham kehendak pelanggan, esp part budget
#photoshoot diselesaikan on schedule, siap email gambar same day after photoshoot
#boleh dapat free touch up (ikut pakej sekarang)

yada..yada.. hehe, kalau minat korang klik la link FB kat atas tu ye

For our new collection: Qissara-Bella, Qissara-Lia, Qissara-Plain

Trendy in Modesty, this is tagline for new collection, provide trendy but very modest clothing for nursing mothers and preggy lady. Elegant collection with right fabric of choice, milk silk velvet, boleh pakai ke office bersama slack, pakai dengan jeans untuk santai, find that black skirt for casual, add some high heels, handbag, accessories for dinner. 1 collection at one go, no too glam, just nice in every ocassion  :) ececeh.. panjang nau..haha...




Tengok la ayat promo kat FB ni:
Ibu muda sekarang modern, bergaya, sweet, tapi tetap manis sopan tutup aurat. Ibu muda sekarang pasti pilih yang terbaik, yang long lasting, paling mudah jaga, paling jimat, kan??








Qissara Nursing Blouse, best material, best price, best design.

VISIT QISSARA.COM FOR LATEST DESIGN

Sebab anda mesti cuba satu:
*tak mudah kedut
*tak panas
*tak jarang
*tak meluyut
*tak mudah luntur
*mudah menyusu- selak je
*mudah berwudhu'
*mudah kering
*tutup aurat sempurna
*tutup 'bahagian' yang tak sepatutnya (lebihan perut, pinggul).


Ok lah, promo macam baju magic je kan? haha.. tak caya boleh try, memang magic, Testimoni customers: KLIK LINK

Jangan risau beli online dengan kami, we have been in business since few years back, lagi testimoni: KLIK LINK

Design baru Qissara- Bella, Lia, Plain ada dart / jahitan lisu kat belakang


Jahitan ni beri slimmer effect, tapi dart ni pendek je, so tak perlu risau bahagian pinggul sempit.

Berbeza dengan koleksi Aurora dan sebelumnya (QS5xx dan sebelumnya) tak de dart.

Variasi design sebab lain orang lain taste :)


Ok, hopefully pray for our success, insyaAllah will try to provide best service with best product at best price :)

TQ

No comments:

Post a Comment

Support Qissara by Leaving Good Comments