Wednesday, February 25, 2015

NovelHut ~ 2nd hand bookstore

Used to be my favourite bookstore!!!
Kedai ni dah lama wujud di Ipoh, sejak zaman sekolah lagi.

Best sangat di kedai ni sebab dapat beli buku 2nd hand, especially novel sbb baca pun 1-2 kali je, rasa macam not worth beli yang new masa tu, dengan budget pun x de , almaklumlah student :)

Pun ada juga buku2 rujukan untuk peperiksaan hingga ke universiti. Pernah juga la beli buku PMR kot kat sini.

Yang lagi best, dapat duit dengan cara jual buku di sini. Pernah kitaorang adik beradik buat spring clean rumah, angkut berbeg-beg buku ke sini.

Kedai ni di Ipoh Parade. Lokasi...


Kan cakap kami jual buku disini dulu, last visit ke kedai ni few month bag, aku jumpa balik buku yang aku jual dulu:
.
.
.
.
.

See, ada nama, Siti Nurbaiya, Tingkatan 1A1 :)


No comments:

Post a Comment

Support Qissara by Leaving Good Comments