Tuesday, September 23, 2014

Pantai Bagan Lalang - the other side

Selalu prgi pantai bagan lalang, ikut signboard macam biasa. Tak kerap pun pergi, pernah pergi sekali dua je, reasonnya sbb each time masa aku pergi tu pantai tak la bersih sgt... tak menguja untuk mandi..hmm

This early of the month, department tempat kerja buat family day. This family day dibuat di resort kepunyaan Persatuan Nwlayan Kawasan Sepang ( kompleks agrotourisM)

Untuk sampai ke resort ni, bila sampai ke satu simpang 3 dah betul2 dekat dgn pantai, akan ada signboard ke kiri untuk ke pantai, instead kena belok ke kanan.
Masuk dlm lagi hingga jumpa pesisir pantai, akan ada signboard resort ni.

This side of pantai mmg sgt bersih, maybe sbb x ramai yang tahu.

Chalet boleh lihat di sini:
http://resortchaletbaganlalang.blogspot.com/2012/02/persatuan-nelayan-kawasan-sepang.html


Apa pendapat aku mengenai chalet ni?

Untuk family day okay la sbb dia ada sediakan padang besar untuk sewa dan beberapa aktiviti lain.
Chaletnya betul2 mengadap pantai, boleh tgk sunset, jalan kaki balik chalet mudah shj

Tapi kalau nak datang bawa ubat nyamuk, sbb mmg byk nyamuk, kecuali bila dah sembur and pasang ubat nyamuk letrik baru nyamuk x de

Bawa shower cream anda dan syampoo anda, yg dia bagi mmg basic giler

Kettle dia x sediakan dalam bilik, kena minta di kaunter.

Overall for family day okay la, kalau untuk family kecil , tak mengujakan sgt..hmmm

________________________________________________________________________

PROMO:
Pelbagai item khas buat ibu2 pada harga yang affordable, with good quality in hands:
https://www.facebook.com/AqeelaAutumnzNursing

No comments:

Post a Comment

Support Qissara by Leaving Good Comments