Thursday, August 14, 2014

Betapa Cantiknya Cloth Diapers!!!

Hi!!!! Gambar ni aku ambil masa nak jual lelong preloved cloth diapers Sarah hari tu, almaklumlah dah besar, aku tukarkan cloth diapersnya kepada size XL, maka yang normal size banyak yang aku letgo.

Post kat sini just nak tunjuk betapa colorful and warna-warninya cloth diapers ni. Sangat comel.
No chemical so a healthier way
And boleh jadi stimulasi awal pada baby juga (last time I used to see which one my kids ambil untuk pakai, and tell her the patterns at her diapers- stimes got mr froggy, stimes got checkerboard, stimes just plain etc etc..)




Kalau minat boleh singgah ke FB Page Malaysian Cloth Diapers Shop

1 comment:

  1. yerp betul2...suka sbb color dia sgt wonderful...cantik gila kot...bila susun penuh2 dalam rack dia tu...rsa satu ketenangan plak☺☺☺
    btw, jemput singgah ke blog saya ya sis

    http://aliafarhansaid.blogspot.com

    ReplyDelete

Support Qissara by Leaving Good Comments