Saturday, June 7, 2014

Seminggu bersarapan bersama Tefal Actifry

Tefal actifry ku... aku suka sangat
Nama baru periuk ni adalah periuk malas
Haha..
Sebenarnya meh aku namakan sedap skit
Bukan malas
Ni periuk mama moden :)


Beli dengan harga RM650, selepas tu mmg x dpt dah harga tu, semua RM750 keatas
Hajat dihati nak beli untuk abah satu
Belum jumpa yang ready stock dari uk
Jika korang ada nak jual boleh tingglkan jejak ye :)

Ni masak pau goreng
Menjadi juga


Ni masak crab stick, breadcrumbs relai.. jadi lah ok jugak


Ni masak keropok lekor, ok juga tau!


Ni masak garlic bread, sbb aku pakai roti gardenia yang lembut so macam penyek2 sikit
Tapi rasa garing sedap


Sekian.. nanti aku post lagi ya

No comments:

Post a Comment

Support Qissara by Leaving Good Comments