Tuesday, June 10, 2014

Masak sup dengan Tefal Actifry?

Aktiviti dengan periuk malas skali lagi.. now nak masak sup campbell, yg dalam tin tuh...
Kalau masak atas dapur selalu kena kacau sbb takut hangit
Now dah ada actifry, walaupun ni bukan fried thing, aku belasah masuk je..

Best tau! senang sangat, hadiahkanlah buat isteri anda ya :)

Dalam proses pembikinan..

Dah siap sup campbell and aku masukkan salmon fishball skit.


Ni entry menyelit, nak tayang gambar masa stock baru sampai hari tu. InsyaAllah mula kecil2an nanti makin lama makin maju, kawan2 doakan ya :)

Stok baju #qissaranursingmaternity   
Sila search hashtag ni ya for more info :)

No comments:

Post a Comment

Support Qissara by Leaving Good Comments