Monday, June 16, 2014

Cooking Nuggets with actifry

Before this saya ada post 1 entry, mengatakan jika masak nugget yang ada breadcrumbs, nanti semua breadcrumbs tu relai.
Tapi maybe masa tu beli nuggets jenama tak bagus kot. Masa tu guna jenama fusipim.

Tadi pagi my hubby goreng nugget saudi gold. Elok pulak.

Yang paling best masak nugget guna actifry ni, dalam dia pun masak sekata. Kalau guna minyak biasa jenuh nak kena deep fry. Lepas tu minyaknya tak isah cerita. Mmg banyak.

So... this is the new way of cooking. Kalau tengok dalam FB kedai tepi jalan di taiwan juga guna airfryer bersusun. The healthy snack new era.

Kalau actifry ni ada tray atau boleh stopkan dia dari mengacau makanan memang perfectlah!

No comments:

Post a Comment

Support Qissara by Leaving Good Comments