Saturday, May 17, 2014

Philip Airfryer or Tefal Actifry

Ni adalah kitchen gadget terkini masa ini.. err.. well , maybe bukan terkini sangat since ramai FB frenz aku yang dah guna, cuma aku jer baru survey nak beli..hukhuk..

Philip airfryer ni boleh goreng tanpa minyak, cam magic pun ada , kan? Sbb tu namanya 'airfryer'.
Yamh tefal actifry perlukan sikit minyak tapi bukan setakat goreng kentang karipap etc, buat lauk mana nasi pun boleh tau!

Kalau aku nak survey mesti tanya orang yang dah pernah guna, kan? Jom lihat respon pengguna





Respon banyak kepada actifry , kan? So aku malam tu jugak terus book satu actifry 1kg..haha
Nanti aku share masakan2 guna actifry ya ;)

No comments:

Post a Comment

Support Qissara by Leaving Good Comments